Webshop

Webshop

Webshop

Welkom in de geheel vernieuwde webshop van Ants Perslucht!

U vindt hier alles wat u nodig heeft om uw persluchtsysteem in optimale conditie te brengen en te houden. Niet alleen practische hulpmiddelen zoals filterelementen, veiligheidskoppelingen en andere appendages, maar ook hoogwaardige instrumenten om de kwaliteit en samenstelling van uw perslucht te kunnen meten en monitoren. 

Ants biedt oplossingen voor het totale persluchtmanagement, van compressor tot ventiel. Wij geloven in deze aanpak omdat de goede werking van perslucht met zo enorm veel factoren samenhangt: de omvang van het systeem, temperatuur, druk, flow, vochtigheid, vervuiling etc. en natuurlijk lekkages in het systeem.

Allereerst kunt u zich laten adviseren over Persluchtmanagement en zo kunnen we één voor één problemen in uw systeem aanpakken om te komen tot een soepel, schoon en zuinig werkende energiebron. Meten is bij ons heilig: met de juiste monitoring van uw luchtkwaliteit kunnen we zien hoeveel energie u daadwerkelijk bespaart en hoeveel CO2-uitstoot u heeft kunnen voorkomen. 
Drie vliegen slaat u dus in één klap: uw compressor hoeft minder hard te werken, vraagt dus minder stroom en uw hele machinepark heeft minder onderhoud nodig. De kostenbesparingen zitten dus niet alleen in het lagere energieverbruik, maar ook in de hogere opbrengst per kW, langere levensduur en lagere onderhoudskosten.

Tot slot is Persluchtmanagement verreweg de snelste en goedkoopste manier om substantieel CO2-reductie te realiseren en zodoende bij te dragen aan het klimaatakkoord voor de komende 10 jaar.

Het kan zijn dat deze splinternieuwe webshop nog wat kinderziektes vertoont die wij over het hoofd hebben gezien. Wij stellen het zeer op prijs als u uw bevindingen of reactie achter laat in een e-mailbericht aan [email protected].

Webshop categorieën

lekdetectie